Image thumbnail

Over JFM

Als interim marketeer werk ik voor leveranciers in food, retailers en foodservice. Met meer dan 25 jaar ervaring bij A-merken in FMCG en Private Label Vers, ben ik snel in te zetten als meewerkend voorvrouw voor marketinginnovatieprojecten, trademarketing of het opstellen van een visie voor een bepaalde productcategorie.

Als dochter van een tuinder uit het Westland zit ondernemen mij in het bloed. Ik ben opgevoed met aanpakken, vernieuwen en doorzetten. Na een korte analyse van data & insights, heb ik snel een doel voor ogen en maak ik collega’s enthousiast om samen resultaat neer te zetten. Mijn drive is de liefde voor het vak, de wil om te versnellen en vooral ook het plezier om als team nieuwe wegen te bewandelen.

Mijn benadering is te omschrijven als nuchter, ondernemend en resultaatgericht. Mijn stijl is sociaal en doelgericht, maar altijd vanuit teamwork. Ik geloof in de diversiteit van mensen en heb als dochter van een ondernemer van huis uit mee gekregen dat ‘waar een wil is, ook een weg’. Ook als het tegenzit, zal ik altijd weer zoeken naar oplossingen om het beste resultaat te halen.

Hierbij werk ik projectmatig:

Analyse

1.

Ideefase

2.

Projectplan

3.

Executie

4.

Evaluatie

5.

Omdat woorden minder zeggen dan persoonlijk contact, kun je ook gewoon even het filmpje bekijken.